Едно прекрасно видео за имунитетот, единствено и само тој може да ве спаси од болести и да ви овозможи здравје и квалитетен живот, имунитетот се гради исклучиво со природни состојки кои телото ги распознава и асимилира во себе и така создава силна војска на која не и може ништо ниеден патоген било тао да е вирус, бактерија, малигна клетка, …
Во прилог видео како нашиот имун систем се справува со сите овие непријатели.

Пресудно за борбата е високата сатурација, односно количеството на кислород во телото, колку таа е поголема толку нашиот имун систем полесно може да ги уништи патогените кои секојдневно не напаѓаат
Што значи дишете длабоко без разни препреки на носот и устата, барем еднаш во денот вдишете по серија по 9 пати, со 7 секунди вдишување наполнете ги белите дробови до крај а издишувајте 9 секунди, така ќе ја зголемите сатурацијата, за хранливите состојки кои го зголемуваат и градат имунитет.