Category: Убавина

НЕГА НА КОЖАТА ВО ЗИМА

Во зима кожата многу брзо ја губи својата влажност и почнува да пука, особено ако не нанесувате соодветна заштита. При намалување на температурите, се намалува и влажноста во воздухот, со тоа и самата кожа губи дел од влажноста. Токуму тоа е причината зошто во зима,…

ФИЛЕРИ И БОТОКС –ПОДМЛАДУВАЊЕ БЕЗ ХИРУРШКИ ТРЕТМАН

Секоја жена не е иста и не изгледа така убаво и совршено, но благодарение на напредната медицинска и козметолошка  технологја сите недостатоци може да се корегираат.  Секој детаљ од лицето  и телото  можат да се доведат до совршенство.  Ние денеска ќе се здржиме на тема:…

Третман на телото со радиофрекфенција

Намалете ги масните наслаги и целулитот наједноставно! Сите постојано сакаат да бидат убави, привлечни и згодни. Покрај привлечноста, убавината се повеќе ја зголемува самодовербата при секој поглед во огледалото. Од тие причини во областа на козметиката, постојано се усовшуваат апарати и препарати кои ќе помогнат…

Ароматерапија за нега на сува, чувствителна и мазна кожа

 Ароматерапија на лице е нежен, делотворен и релаксирачки третман. Со употреба на есенцијални, етерични масла кој  смируваат, хидрираат и регенерираат го прават овој третман погоден и благотворен за сите типови на кожа. Се препорачува за нега на сува, чувствителна , масна кожа и како anti-age…