Познатата фитнес инструкторка Наде Василевска и денеска ве потсетува за редовното вежбање. Денеска ви препорачува  6 вежби за сите кои седат повеќе од 3 часа во денот Наде:Секогаш бидете свесни за моменталната положба на вашето тело.Канцелариската работа и долгото седење во неправилна положба на телото може…