Господинот Зоран Дерновшек кој по своето потекло е Словенец,  оженет со македонка се наоѓа на прагот на  револуцијата која ќе ја направи во здравството на глобален план со неговиот изум РЕНС. Неговиот лек или додаток во исхраната досега покажа одлични резултати во третманот на тешките болести како што се аутизам, рак, мултиплекс склероа и Фридихова атаксија.


Накусо,  Ренс дејствува  како  природен катализатор кој му овозможува на телото да ја врати својата природна функција на самоодржување и самоодбрана. Направен е од состојки од растително потекло. Изумот на Дервношек го користат луѓе ширум светот и досега покажа извонредни резултати, целиот третман се следи преку лабораториски тестови во странство.

Неодамна Зоран Дерновшек одржа предавање и средба со македонските граѓани кои се заинтересираа за неговиот суплемент, одговори на сите прашања на присутните и неговите тези беа потврдени и од лица кои го користат Ренс  и се презадоволни од резултатите. Погледнете го видеото во целост и ќе дознаете до детали како делува неговиот пронајдок кој е на прагот на глобалната здравствена револуција.

Моќта на неговиот изум е огромна. Покрај третманот за аутизам, рак, мултиплекс склероа и Фридихова атаксија помага и при други состојби на телото и метаболизамот како на пример:

-Го враќа и забрзува растот на здравите клетки, во сите делови на телото, дури и на ниво на ДНК.

-Го забрзува и надворешното и внатрешното заздравување на раните од 4-6 пати  и го зголемува нивото на енергија во телето.

-Ја регулира функцијата на срцето, бубрезите, нервниот систем, мозоко и  секрецијата, како и функцијата на хормоните.

-Го заштитува црниот дроб и спроведува елиминација на токсични супстанци како што се арсен, хлор, токсини, пестициди и тешки метали вклучувајки и жива и радиоактивни метали.

- Ја регулира хемијата во крвтаи ја балансира Ph вредноста во телото (неутрализација на киселоста во телото).

- Брзо дејствува и анти-воспалително

- Го освежува здивот и ја елиминира парадентозата

- Ги релаксира нервите и мускулите, ја ублажува анксиозноста и депресијата, без негативни и несакани ефекти.

- Го успорува процесот на стареење, кој има  брза регенерација на клетките.

- Ја олеснува менопаузата иста така помага при ПМС, го стимулира растот на костата и го обновува скалпот.

-Работи и против надворешни и внатрешни габични заболувања, ја обновува кожата низ телото