Доколку сте во процес на планирање на бременост, неколку стручни совети од нашиот тим на доктори околу факторите кои се одговорни за поздрава бремност. Кога сте подготвени за бременост треба да преземете неколку важни мерки кои би придонеле за поздрава бременост. Тие мерки се  следниве…