Диоптра оптикс прослави 30 години од своето постоење. Во Музејот на македонска борба за независност се организираше незаборавна прослава во која присуствуваа голем број на видни личности кои со своето присуство одадоа почит за работата и успехот кој го поседува овој бренд. На почетокот од…