Во зима кожата многу брзо ја губи својата влажност и почнува да пука, особено ако не нанесувате соодветна заштита. При намалување на температурите, се намалува и влажноста во воздухот, со тоа и самата кожа губи дел од влажноста. Токуму тоа е причината зошто во зима,…