Екипата на Метаболизам.мк  се запозна со девојката за која деновиве многу се зборува, Ивана Николовска. Актуелна е поради нејзината страст кон Kangoo jumpping, и поради ново формираните групи за Кангу каде се троши многу енергија, брзо се слабее и е многу забавно! Ја посетивме во…