Доколку во вашиот дом одгледувате ѕвездовидно растение од типот Calendula officinalis кај нас познато како невен, ви препорачуваме да го употребите цветот од невден (два-три цвета) да ги искомбинирате со банани, спанаќ и шипинки и ќе добиете највкусно смути на светот кој ќе видаде премногу енергија.  Овој…