Tag: спанаќ

Детокс смути со цвет од невен

Доколку во вашиот дом одгледувате ѕвездовидно растение од типот Calendula officinalis кај нас познато како невен, ви препорачуваме да го употребите цветот од невден (два-три цвета) да ги искомбинирате со банани, спанаќ и шипинки и ќе добиете највкусно смути на светот кој ќе видаде премногу енергија.  Овој…

КАКО ДА РАСТЕ ЗДРАВО И СИЛНО ВАШЕТО ДЕТЕ!!!

Дајте им на вашите деца основа за градење здрав начин на живот преку учење за важноста на добрата исхрана и редовната визичка активност. Правилната исхрана и секојдневната физичка активност се клучни за здравјето и благосостојбата на вашето дете. Конзумирањето премногу калорична храна и отсуство на…