Денеска е сабота. Изненадете го вашето тело со многу вкусно детокс смути. Се прави набрзина а бенефитот од него е огромен.  Потребни намирници кои треба да ги изблендирате се:  Блитва, Листови од Цвекло, Маточина, Киви, Банана Овој рецепт за здраво и вкусно детокс смути го…